Fixarkväll

Efter varit på kalasfika hos Mickan så åkte jag och hämta mina matchställ och på vägen hem blev det lite handlande av mat. Matsäck inför Falun resan. Kommer hem och pappa sitter i telefon. Han pratar hur länge som helst i telefonen med bror min och de pratar och pratar. Jag och mamma börjar nästan äta förrätten utan honom. En trevlig middag och va skönt det är ibland att bara sitta ner och prata utan någon stress. Efter maten så försvann pappa ut med Lukas och jag tror mamma hade fått "disksjukan". Hon var så inne på att diska. Jag började baka, jätte god Bjärred Hannas "kladdekaka". Det är den bästa! Min mormors gamla recept. Eftersom jag hade en vit tröja på mig så hade jag förkläde på mig för att inte kladda ner tröjan med kakao (som jag säkert annars hade gjort) och pappa var tvungen att ta kort. hehhe

image303
 Inte smakad på kakan ännu, det blir imorgon efter matchen.
Sen skulle jag bara ta det lugnt var tanken och fixa matlåda inför matchen mot Falun.
Springer förbi datorn en snabbis och blir där lätt övertalad att åka hem till en kompis som var på väg ut. Nej ingen utgång för mig idag, jag körde bil. Det var jätte kul att vara där innan och se hur de båda inte blev nyktrare direkt. Jag släppte av de vid tegelbruket kl 23.30 när jag var på väg hem.
Innan jag åkte dit bara var jag tvungen att fixa min matlåda. Kokar tortelini och gör sås. Kakan då, orkade inte riktigt vänt apå att den skulle bli klar. Gjorde som min kompis sa, fråga mamma snällt och titta på henne och se sådär söt ut som du kan då plockar hon säkert ut den. Ja och visst gjorde hon det. Tack mamma! Sen när jag gjort min matlåda så nästan körde mamma ut mig ur köket. Men jag ska bara diska, nej men åk du nu så diskar jag, jag orkar inte se dig här nu. Tack för den, men tack för din släng av "disksjukan" idag mamma.
Haft en underbar dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0