Lucka 8, Ingen vanlig jul...

Julafton är om 16 dagar. Det känns som det är mycket längre kvar än 16 dagar. Men oj vad tiden dessutom går fort, snart är det bara någon dag kvar och så är det jul.
Ju äldre man blir ju mer förändras julafton på ett sätt. Eller egentligen är det samma sak som händer på julafton om vi är hemma, men folket. För många, många år sen så var mormor alltid hemma hos oss och firade jul och även farmor och farfar har varit här ibland. Men av naturliga själ så går inte det längre. Men de finns med oss på ett sätt ändå.

I år blir det också annorlunda fast vi ska vara hemma. Storebror kommer förhoppningsvis upp och har med sig sin tjej, vilket bara är trevligt. Så kommer morbror och hans fru och deras tre två barn (mina kusiner). Men den tredje kommer inte i år, hon är i Norge och jobbar. Kommer att sakna dig massa på julafton. Saknar dig nu med och det är tur att msn finns. Men en jul här hemma utan dig kommer inte vara samma sak. Vem ska sitta på din plats runt julbordet och vem ska stå för det där underbara skrattet som bara du kan ha?

image321

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0