Släktträff

I lördags morse åkte vi till Nora för att träffa släkten och fira att farbror Göran blivit 50 år i sommar. Vi kom ner vid halv 12 tiden och kunde redan då checka in på hotellet där mamma, pappa och jag skulle bo. Jag fick ett enkelrum och de ett rum där även Lukas skulle sova. Strax efter vi kommit kom min faster och hennes man och tre barn och deras lilla bebis Laban, en lite Golden valp. Jätte söt :) Han och Lukas är kompisar, även om Lukas kanske tycker han är lite jobbig ibland, men Laban e ju inte så stor.

image82
Lukas och Laban


Efter incheckning så var det dags att gå ner till tåget som skulle varit ett ånglok men blev ej så men trevligt ändå som skulle ta oss till vårat matställe. Vi åkte en bit och kom fram till ....... bara för de glömde jag bort vad det hette i skrivandes stund. Där gick vi först och strosa lite och titta på omgivningen och sen var det dags för mat. Smarrig mat fick vi i en gammal omgjord tågvagn. Kaffe och efterrätt bestämdes att vi skulle äta när vi kom tillbaka till Nora. Men först skulle det bli gruppfotto för de som var med. Det var tre bröder och en syster med respektive och så lite barn till de (ja mina kusiner blir det ju) Det blev kaffe och kaka för de som ville när vi kom tillbaka till Nora och för de som föredrog glass blev det de. När man inte är så gammal ännu...blev det glass för mig, kulglass hur smarrigt är inte de =) 

Lite senare på eftermiddagen blev det bad i sjön som låg precis vid fikastället. Nora låg alldeles vid vattnet och var en jätte mysig liten "stad". Innan badet blev det lite avsked till några som skulle hemmåt och så ner i plurret. De hade redan hunnit bada och sa att det var inte kallt och det var faktiskt riktigt skönt i vattnet. 

Efter att ha dykt, hoppat, ramlat i vattnet en massa massa gånger så var det dags att gå upp. Det blev en liten promenad till hotellet för att byta kläder för att sedan gå iväg till en restaurang för att äta middag. Kommer in på restaurangen som se ut som en gammal lada, mycket trevligt. (tur bara att det inte lukta häst) Efter att ha fått beställa åt vi en massa god mat, potatisklyftor fanns det i mängder, heheh. 

Maten slank ner och klockan gick och nu började det krypa lite i benen, det var kaffedags för de stora (inte vuxit från e.m). Jag och 2 kusiner bestämde oss för att gå ner till bryggan där det skulle vara dans. Samtidigt skulle vi hitta någonstans som var öppet där man kunde hitta godis  eller något smarrigt till kvällen. Vi går ner till bryggan och dansen är slut. Vilken besvikelse! Men glasskiosken var öppen och de hade jätte god glass, så det blev glass. BNu hade de strukit en del smaker som tagit slut, stora frågan var väl Hur kunde ENGELSK SOPPA tagit slut??? Man hör ju på namnet. Med glass i handen upptäckte vi 3 kusiner Nora och prata om allt möjligt allt från ska man ta i hand eller kramas till likbilar... trevligt promenad var det =) 

Kommer tillbaka till restaurangen och det hela slutade med att alla tog en promenad ner till vattnet igen. 


Kommentarer
Postat av: Lia

Det måste ha varit dödskul att prata om likbilar! hahaha! vilken tråkig humor jag har:)
Vad söta Lukas och Laban var på kortet:)
Puss o Kram

2007-08-21 @ 18:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0